Elkészítés: 3 dl vízbe beletesszük a zselatint, felforraljuk, majd langyosra hűtjük.
3 dl tejszínbe belekeverjük a habfixálót és 5 evőkanál porcukrot, majd felverjük.
A 6 pohár gyümölcsjoghurtot összekeverjük 1 csomag vaníliás cukorral, mikróban meglangyosítjuk, majd hozzákeverjük a zselatint és az apró kockákra vágott gyümölcsöket (tetszés szerint variálható). Végül hozzáadjuk az áttört túrót is. Az egészet óvatosan hozzákeverjük a tejszínhez.
Egy kerek lábast kibélelünk fóliával, és beleöntjük a krémet. Egy éjszakára a hűtőben hagyjuk, majd másnap kiborítjuk egy tálra a megdermedt tortát, és tejszínhabbal, gyümölccsel, cukorkával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.