Előkészítés: A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A szilvát, az ananászt lecsepegtetjük, a szilvát apró darabokra vágjuk. A banánt vékony karikákra vágjuk, és megcsepegtetjük a citromlével. Kivajazunk 8 db kis alufólia tálkát, és megszórjuk a vaníliás cukor felével.
Elkészítés: 1. A joghurtot elkeverjük a mézzel, a citromhéjjal. 2. Az alufólia tálkákat telerakjuk gyümölccsel, megszórjuk a maradék vaníliás cukorral. Lefedjük alufóliával, és a grillsütőben legalább 20 percig sütjük. 3. A forró gyümölcssalátát megöntözzük a citromos öntettel, és a tálkákból fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.