Elkészítés: Morzsoljuk el a vajat a liszttel, majd gyorsan gyúrjuk össze a tojással, csipet sóval, cukorral. Formázzunk belőle cipót, tekerjük fóliába, és tegyük fél órára a hűtőszekrénybe. Melegítsük elő a sütőt, majd nyújtsuk négy-öt mm vékonyra lisztezett deszkán a vajas tésztát. Formáljuk kör alakúra, és béleljük ki vele a tortaformát. A tészta széleit hajtsuk fel, a felesleget késsel vágjuk le. Villával szurkáljuk meg, közepes lángon süssük aranyszínűre. A sült tésztát hagyjuk hűlni. Áztassuk a zselatint hideg vízben. A tojássárgáját keverjük habosra a cukorral. A tejet forraljuk fel a vaníliás cukorral, szórjuk bele a reszelt citromhéjat. Ezután állandó keverés mellett adjuk hozzá a kikevert tojást. Forralni nem szabad! Nyomkodjuk ki jól a zselatint, és adjuk a meleg krémhez. Keverjük jól ki, és öntsük hozzá a narancslikőrt és a citromlét. Tegyük a krémet hűvös helyre, míg megdermed. Öntsük a kihűlt tésztára, és még pihentessük egy órán át a hűtőben. Közben a tejszínt a cukorral és a fixálóval verjük kemény habbá, csipet fahéjjal fűszerezzük. A habot kenjük a tojásos krémre. Díszítsük citromkarikákkal a szélét, hintsük meg a tetejét bőven fahéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.