Elkészítés: A tésztát összeállítjuk, majd egy kivajazott tepsiben egyenletesre elsimítjuk. A tetejére a kiválasztott kombinációban gyümölcsöt helyezünk. Lehetőleg a barackosat jól csurgassuk le, mert a leve nagyon eláztatja a tésztát. A töltelék igazából ízlés szerint variálható, több-kevesebb cukorral, gyümölccsel, stb..
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, rásimítjuk a tetejére. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. Ha már szép barna a tetején a hab, akkor kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.