Elkészítés: A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk az olajjal és a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőpor is, majd belekeverjük a tojáshabot. Kivajazott tepsibe öntjük, és 25 percen át sütjük 180 fokon.
A vaníliás cukrot feloldjuk a vízben, és a kész tésztát átlocsoljuk vele.
A krémhez a csokoládét apró darabokra törjük, felöntjük a tejjel, vízgőz fölött felolvasztjuk, majd a kókuszreszeléket is hozzáadjuk. Folyamatos kevergetés mellett megvárjuk, amíg krémessé válik, majd kihűtjük. Ezt követően belekeverjük a felvert tejszínhabot.
A krémmel megkenjük a tésztát. A kókuszreszeléket elkeverjük a porcukorral, és a tetejére szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.