Elkészítés: A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk az olajjal és a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőpor is, majd belekeverjük a tojáshabot. Kivajazott tepsibe öntjük, és 25 percen át sütjük 180 fokon.
A vaníliás cukrot feloldjuk a vízben, és a kész tésztát átlocsoljuk vele.
A krémhez a csokoládét apró darabokra törjük, felöntjük a tejjel, vízgőz fölött felolvasztjuk, majd a kókuszreszeléket is hozzáadjuk. Folyamatos kevergetés mellett megvárjuk, amíg krémessé válik, majd kihűtjük. Ezt követően belekeverjük a felvert tejszínhabot.
A krémmel megkenjük a tésztát. A kókuszreszeléket elkeverjük a porcukorral, és a tetejére szórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.