A 8 tojás fehérjét 8 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazunk 8 evőkanál lisztet. Robotgép alacsony fokozatán összedolgozzuk, majd a masszát csatos tortaformába öntjük (28 cm) és előmelegített sütőbe helyezzük. Kb 20 perc alatt takarék lángos világos barnára sütjük. Állagát tűpróbával ellenőrizhetjük.
A kisült tortát kihűtjük majd elkészítjük a krémet.
A pudingport egy edénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot és folyamatos kevergetés mellett a tejet. Felforraljuk és sűrűre főzzük. Ezután kihűtjük. A cukrászhabot/habtejszínt robotgéppel felverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és óvatosan összedolgozzuk őket. Így egy habos, könnyed krémet kapunk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.