Elkészítés: A hagymagombóchoz a tojást habosra felverem 1 evőkanál tejföllel, majd összekeverem a búzadarával és a nagyon apróra vágott hagymával. Megsózom, és hagyom állni 10 percig. Felvagdalom a zöldséget, majd bő 1 liter vizet felforralok, beleteszem a petrezselymet kivéve az összes fűszert, valamint a zöldségeket. Puhára főzöm. A lisztből 1/2 dl vízzel és a tejföllel habarást készítek, és besűrítem a levest. 5 percig folyton keverve forralom. A hagymás masszából nedves kézzel kis diónyi gombócokat formázok, és a levesbe teszem. Legalább 10 percig kis lángon forralom, végül a megmaradt petrezselyemzölddel megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.