Előkészítés: A zöldbabot megtisztítjuk, megmossuk, felaprítjuk két-három cm-es darabokra. A zöldhagymát megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk a zöldjével együtt. A fokhagymát megtisztítjuk, összetörjük.
Elkészítés: Sós vízben megfőzzük a zöldbabot, leszűrjük, lecsepegtetjük és lehűtjük. Salátás tálba öntjük az ecetet, beledolgozzuk az olajat, megszórjuk sóval, borssal, és jól összekeverjük. Hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát. A zöldbabot az öntetbe keverjük, és tálalásig hűtőszekrényben érleljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.