Elkészítés: A héjában főtt burgonyát leöblítjük hideg vízzel, majd leszedjük a héját. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és megtisztítjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
VÍzből és ecetből sóval, cukorral és borssal ízlésünk szerinti salátalevet keverünk, a felkarikázott burgonyát, tojást és lilahagymát beletesszük, és legalább 1-2 órát állni hagyjuk, közben 2-3 alkalommal átforgatjuk, hogy az ízek jól átjárják.
Díszítsük vágott petrezselyemzölddel vagy metélőhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.