Elkészítés: A halfiléket egyenként egy darab fóliára helyezzük. Az újhagymákat hosszában kettévágjuk, majd 4 cm hosszúságúra darabaljuk. Az olajat wokban, vagy serpenyőben felhevítjük. Az újhagymát, a gyömbért, a mandulát és a gombát kb. fél percig pirítjuk benne. Hozzáadjuk az előzőleg étkezési keményítővel elkevert csirkehúslét. Közepes tűzön addig kevergetjük, amíg besűrűsödik. Levesszük a tűzhelyről, és hozzáadjuk a spárgát. A szószt kicsit lehűtjük, majd egyenletesen elosztjuk a halszeleteken. A fóliákat összezárjuk, a kis csomagokat gőzben (forró sütőbe tepsiben vizet rakva gőzt képzünk és a tepsi fölé, a sütőrácsra helyezzük a halas csomagokat) addig páruljuk, míg a hal puha nem lesz (kb. 10 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.