Előkészítés: A zsömlét vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A halhúst leöblítjük, a szálkákat eltávolítjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: A halhúst a kinyomkodott zsömlével együtt ledaráljuk. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, a tojásokkal, és a petrezselyemmel összedolgozzuk. Az olajat felforrósítjuk. A masszából diónyi gombócokat formálunk, és az olajban, rázogatva körös-körül pirosra sütjük. Eközben egy másik serpenyőben a vajon megpirítjuk a napraforgómagot. Beleforgatjuk a halgombócokat, és máris tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.