Elkészítés: A harcsafilét vágjuk fel apró kockákra. A fokhagymát vágjuk fel szintén apróra.
Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott harcsadarabokat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Forgassuk alaposan össze, majd pároljuk pár percig.
Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, ízlés szerint csepegtessük meg a citromlével, majd vegyük a lángot nagyobbra, és kevergetve süssük szép pirosra. Közben kevergessük, nehogy a kisebb morzsákra esett halhús leégjen.
A kisült halmorzsát frissen, melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.