Elkészítés: Mivel a szósz hamar elkészül, egyszerre teszem fel a vizet a tésztának forrni, és egy lapos serpenyőbe olívaolajat melegedni. Kicsire vágom a fej hagymát, és megdinsztelem az olajban. Közben nagy lyukon lereszelem a répát, és kicsire vágom a cukkinit. Ha a hagyma kész, megpirítom rajta a répát. Szerecsendióval bőven meghintem, majd rádobom a cukkinit is, azt is megpirítom, sózom, borsozom, oregánót rakok rá, összekeverem a paradicsomkonzervekkel, és lefedve párolom, míg a cukkini megpuhul (kb. 10 perc). Közben megfőzöm a tésztát (al dentére!), lecsöpögtetem, beleforgatom egy darabka vajba és az összetört fokhagymába. A szósszal összeforgatom a tésztát, és parmezánnal meghintve, friss jégsalátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.