Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk. Mikor már lejön a kezünkről és az edény faláról is a tészta, pihentessük, amíg a tölteléket előkészítjük.
Sodorjuk ki, de vigyázzunk,hogy ne lisztezzük túl, mivel akkor szétmorzsolódik a tészta. Töltsük ízlés szerint.
Sósan: kis csíkokat vágunk és sajtot szórunk rá, vagy szalonnával és sajttal töltjük batyuinkat.
Édesen: dióval, mákkal vagy lekvárral (ha ezt választjuk, vigyázzunk, hogy teljesen bezárjuk a kifli végét, ne süljön a tepsinkhez a töltelék). Sütés után vaníliás porcukorba mártsuk. Isteni finom lesz!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.