Elkésztés: Egy spárgatököt lereszeltem, és elkészítettem fasírozottnak úgy, mintha hús lenne. Épp csak vöröshagymát nem tettem bele. De volt benne bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 2 gerezd fokhagyma, 3-4 evőkanálnyi durvára reszelt kenyérmorzsa, 2 tojás, só. Nem csepegtettem le a levét, mert szükségem volt rá. A rizshez épp jól jött. Maradt korábból pár szál zöldbabom, azokat még beledaraboltam bónusznak.
A rizst hagyományos módon félig megfőztem, majd a felaprított snidlinggel összekevertem.
Egy tűzálló tálat olajjal kikentem, beleöntöttem a rizst, elegyengettem, majd a tetejére öntöttem a tökös keveréket, elsimítottam, majd 10 dkg reszelt sajttal megszórtam.
190 fokos sütőben addig sütöttem, míg a sajt aranyszínű nem lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.