Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk, megsütjük. A krémhez a 6 tojás sárgáját a porcukorral, 2 csomag vaníliás pudinggal és a 7 dl tejjel sűrűre főzzük /én a mikróban szoktam/. Ha kihűlt, hozzáadunk 25 dkg margarint. A krém felét a tésztára kenjük, rárakunk szorosan 20 dkg háztartási kekszet. A másik adag krémbe kavarunk 10 dkg olvasztott csokit, és rákenjük a kekszre. A tetejét megszórjuk darált dióval, reszelt csokival vagy kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.