Elkészítés: 20 dkg cukrot, 2 vaníliás cukrot és 25 dkg margarint habosra kavarunk, hozzáadunk 1 csomag sütőport, 10 dkg lisztet, 20 dkg darált diót és 6 tojás felvert habját. Jól kikent tepsiben lassú tűznél sütjük. Amikor félig megsült, ráöntünk 6 tojás sárgáját, amit kikavartunk 20 dkg porcukorral. Visszatesszük, és készre sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
Habosra kavarunk 12,5 dkg margarint 10 dkg porcukorral, 1 citrom reszelt héjával és levével. Ezt rákenjük a tésztára, és darált dióval megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.