Elkészítés: A tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd a többi alapanyagot hozzádolgozzuk. 4 részre osztjuk, mindegyiket lappá nyújtjuk, és tepsi hátán megsütünk.
A pépet a tejből, a réteslisztből és a cukorból sűrűre főzzük. Habos krémet keverünk a margarinból és a porcukorból. Ha a pép kihűlt, összekeverjük a krémmel, majd 3 egyenlő részre osztjuk. Az egyikbe 1 citrom levét csavarjuk, a másikba 2 csomag vaníliás cukrot keverjük, majd a harmadikba kakaóport teszünk.
Az első lapra citromkrémet, a másodikra csokikrémet, és a harmadikra vaníliás krémet teszünk. A tetejét csokimázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.