Elkészítés: I. A laphoz valókat összekeverjük, a kapott tésztát kinyújtjuk és kibélelünk vele egy vajjal megkent tepsit, úgy, hogy a szélei is fedve legyenek.
II. A második réteghez valókat összekeverjük, beleöntjük a tepsibe és 15-20 percig sütjük. Ellenőrizzük, hogy megkeményedett-e a második réteg, ha nem, még hagyjuk sülni 5 percet.
III. Felverjük a fehérjéket a cukorral, a kapott habot rákenjük a tésztára és még 5 percig, lassú tűzön sülni hagyjuk. Mikor letelt az 5 perc, lekapcsoljuk a tüzet, és a süteményt a sütőben hagyjuk kihűlni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.