Elkészítés: A tojásfehérjéket a cukor felével habbá verjük, beleszitáljuk a kakaót, a sütőporral elkevert lisztet, a maradék cukrot, majd az olajat is belekeverjük. A tésztát 30x18 cm-es kikent, kilisztezett tepsiben, előmelegített 180 fokos sütőben 20 percig sütjük.
A krémhez a tejben feloldjuk a cukrot, belekeverjük a keményítőt és a tojássárgáját. Gőz fölött sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Belemorzsoljuk a gesztenyemasszát, és habosra keverjük. A krémet a kihűlt süteménylapra kenjük, hagyjuk kicsit állni. Közben a tejszínt a cukorral, a vaníliás cukorral és a habfix-szel kemény habbá verjük, a krém tetejére kenjük. Tetejére csokidarát szórunk. Kockára vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.