1. Keverjük össze a lisztet és a porcukrot. Dolgozzuk hozzá a tojást és a vajat, csomagoljuk fóliába, és tegyük hűtőbe egy órára. Vajazzunk ki egy kapcsos tortaformát. Nyújtsuk a tésztát 5 mm vastagra. Béleljük ki vele a formát, szurkáljuk meg villával, és süssük a 180 fokos sütőben 15 percig. A töltelékhez áztassuk kevés hideg vízbe a zselét. Tisztítsuk meg az epret. A felét pürésítsük, a másik felét vágjuk szeletekre.
2. Verjük kemény habbá a tojásfehérjét és a tejszínt. Adjuk a túróhoz a pürésített eperet és a darabolt 3/4-ét. Nyomkodjuk ki a zselét, és adjuk ezt is a túrókrémhez. Tegyünk félre kevés tejszínhabot, a többit forgassuk a túrókrémhez a tojáshabbal és a porcukorral együtt. Vonjuk be vele a süteményt, tegyük hűtőbe. Felszeletelve, a félretett tejszínnel és eperrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.