Elkészítés: 1. Az ananászt hosszában vágd ketté úgy, hogy a levelei is megmaradjanak.
2. Vágd ki a kemény közepét háromszög alakban, majd óvatosan kapard ki a húsát egy kanállal úgy, hogy a külseje egyben maradjon.
3. Az ananász 2/3 részét, az eper felét, a joghurtot, a mézet, a fahéjt és a gyömbért tedd bele a turmixgépbe. (A gyömbér nagyon erős, így nem érdemes kockákban beletenni, én megpucolom és átpréselem a fokhagymanyomón. Nem kell belőle túl sok, egy kisebb fokhagymányi megteszi.)
4. A maradék ananászt és epret vágd apró kockákra.
5. A kockára vágott gyümölcsöt keverd össze egy tálban, majd adagold a megmaradt ananászfelekbe.
6. A tetejére szórj mandulát vagy fenyőmagot. Fogyaszd egészséggel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.