Elkészítés: Összedolgoztam a tészta hozzávalóit, és fóliába csomagolva fél óráig pihenni hagytam a hűtőben. Addig elmosogattam és elkezdtem a darát pirítani olajban, adtam hozzá 2 evőkanál cukrot is. És természetesen a tésztának vizet is felraktam főni.
Amikor letelt a fél óra, kivettem a hűtőből a tésztát, és 1-2 mm vastagságúra kinyújtottam. Tényleg vékonyra kell nyújtani, különben duci tésztákat kapunk. Pizzaszeletelővel felvágtam vékony, 3 mm széles csíkokra. Lobogó vízben pár perc alatt készre főztem.
Ez idő alatt az 1 kanál olajon megpirítottam a búzadarát. Amikor kifőtt a tészta, összekevertem a darával, és lekvárral tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.