Elkészítés: A tejet felforraljuk, és ha kezd futni, elzárjuk. A sót és az ecetet beleöntjük a tejbe, kicsit kevergetjük, míg teljesen kicsapódik. Szűrőbe vagy konyharuhába öntjük, és hagyjuk egy fél órát lógva kicsepegni és dermedni, utána akár már tálalható is.
Ha ízesített sajtot szeretnénk, akkor még a dermedés előtt, a szűrőbe öntés után rakhatunk bele aprított lilahagymát, olívát, fokhagymát, zöldfűszereket stb. A különböző változatoknak csak a képzeletünk szab határt!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.