Elkészítés: A húst 8 egyenlő darabra szeleteljük, kiklopfoljuk, megszórjuk ételízesítővel és a grill fűszerkeverékkel, majd hűtőbe tesszük.
A szalonnát, a füstölt tarját és az uborkát gyufaszálnyi metéltre (julienne-re) vágjuk. A szalonnát lassú tűzön kiolvasztjuk, félretesszük, a zsírjában megpirítjuk a tarját. Ha kész, rászórjuk az uborkát, pár percig azt is sütögetjük. Ezután meghintjük a finomra vágott petrezselyemmel, borsozzuk, ha kell, sózzuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a lisztet, kicsit pirítjuk, és felöntjük a húslével. Végül hozzáadjuk a szalonnát is.
A befűszerezett hússzeleteket lisztben
megforgatjuk, és forró zsíron hirtelen kisütjük.
Tálaláskor a pirosra sült bordákat betakarjuk a raguval. Köretnek hasábburgonyát vagy burgonyapürét, illetve friss káposztasalátát kínálhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.