A hernyókifli krémjének elkészítéséhez a tejben a pudingport sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A vajat vagy margarint a porcukorral habosra keverjük egy robotgép segítségével.
A kifli hozzávalóiból linzertésztát gyúrunk, és a hűtőben fél órát pihentetjük, majd 40 db kis golyócskákat készítünk belőlük, amit a kifli formába nyomkodunk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni a kifliket, majd óvatosan kiütögetjük belőle.
A pudingot, a kihabosított vajkrémet és a rumaromát habosra keverjük a robotgéppel, habzsákba kanalazzuk és megtöltjük vele a kiflik felét. A kiflik másik felét a megtöltöttekre nyomjuk, majd porcukorral meghintve tálaljuk. Azonnal kínálhatjuk, de másnapra lesz az igazi!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.