Elkészítés: A kockákra vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, zsírján megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a csíkokra vágott marhahúst, megsózzuk, és kevés vizet aláöntve, fedővel letakarva addig pároljuk, amíg a hús félpuha lesz.
Ekkor hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst, majd amire a hús puhulni kezd, a hasonlóan darabolt borjúhúst, a zöldpaprikát és a paradicsomot.
Amikor a húsok puhára párolódtak, tejfölös habarással sűrítjük, és a tejszínt is hozzáöntve még 2-3 percig forraljuk.
Tarhonyát, galuskát vagy párolt rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.