Elkészítés: Az első adag sajtkrémhez az apró kockára vágott camembert-t összekeverjük a krémsajttal, a finomra vágott vöröshagymával, ízlés szerint fűszerpaprikával, őrölt borssal, sóval és egész köménymaggal.
A második adaghoz lereszeljük az uborkát, sózzuk, majd néhány percig állni hagyjuk. Ezután alaposan kinyomkodjuk. A tejfölt összekeverjük az apróra vágott metélőhagymával, a reszelt feta sajttal, kevés sóval, őrölt borssal és a reszelt uborkával.
A juhtúrót elkeverjük a vajjal, a tehéntúróval, az apróra vágott lilahagymával, és az aprított fokhagymával. Finomra vágott petrezselymet, csipetnyi sót és némi őrölt borsot keverünk hozzá.
A három sajtkrémet kis edénykékben kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.