Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk (annyi tejet adunk hozzá, hogy a tészta nyújtható legyen). 3 részre osztjuk, lapokat nyújtunk belőlük. Előmelegített sütőben, kb. 160 fokon 10-15 perc alatt egyenként halványra sütjük a lapokat.
A krémhez a porcukrot és a lisztet 2 dl tejjel elkeverjük, a többi tejet felforraljuk. Hozzáadjuk a keveréket, és sűrű krémet főzünk belőle. Amikor kihűlt, a margarinnal habosra keverjük. Megtöltjük a lapokat, 1 napot hagyjuk puhulni, utána a tetejét porcukorral hintjük, és felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.