Hagyományos tésztából nyolc darab palacsintát sütünk.
Ezután fél kiló darált sertés- vagy pulykahúst, egy fej apróra vágott hagymával pörköltnek elkészítünk, majd hűlni hagyjuk.
Miután kihűlt, belekeverünk egy evőkanál mustárt, két deci tejfölt és egy kiskanálnyi borsot, majd a palacsintákat megtöltjük vele.
Ezután feltekerjük, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
A kisült palacsintákat törlő papírra tesszük, hogy beszívja az olajat.
A TV Paprika Édes nagyik finom sütik című műsorából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.