Elkészítés: A hús egy nappal az elkészítés előtt bepácolom: 1 dl olajba belerakom a fűszereket, majd bekenem a hússzeleteket vele. Beleteszem egy zárható tálba, és kb. 24 órára a hűtőbe rakom. Másnap előkészítem a zöldségeket: karikára vágom a sárgarépát és a hagymát. A hagymakarikákat a tepsi aljára teszem, ezekre a karikákra fogom a hússzeleteket rakni. Felöntöm egy kevés vízzel, majd rászórom a zöldségeket. Letakarom alufóliával, és közepes forróságú sűtőben kb. 1 órát sütöm. Leveszem a fóliát, és visszateszem még 15 percre. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.