Elkészítés: A főtt csirkemellet vékony csíkokra vágtam. (Ha nyersen tettem volna a serpenyőbe, sokkal nagyobb darabokban maradt volna.) A sárgarépát megtisztítottam, majd zöldséghámozóval vékony csíkokat vágtam belőle körbe-körbe. Az újhagymákat és a spenótot jól megmostam, majd a hagymát zöldjével együtt felkarikáztam, a spenótot apróra daraboltam. A retket is felkarikáztam.
Kevés olajon először a csíkokra vágott csirkemellet pirítottam meg enyhén, majd hozzáadtam a répát, a retket, kicsivel később a spenótot és a hagymát. Enyhén sóztam, borsot őröltem rá.
Mikor kicsit megfonnyadt a spenót és a hagyma, a közben lazán felvert, enyhén megsózott tojást is ráöntöttem, elkevertem. Kívülről körben falapáttal emelgettem a kialakuló lepényt úgy, hogy a nyers tojás alulra kerüljön. Amikor kezdett megszilárdulni, a serpenyő tetejére egy nagy méretű tányért borítottam, és megfordítottam az egészet.
Mindössze 2 percre mikróba tettem, és készre sütöttem. A tetejére is borsot őröltem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.