Előkészítés: A tésztát sós vízben a tasakon lévő ideig főzzük, majd leszűrjük, leöblítjük. Lecsepegtetjük. A marhahúst apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és nyolc felé elvágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, csíkokra vágjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, majd hideg vizet engedünk rá, lehúzzuk a héját és szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a húst és kevergetve kb. 10 percig pirítjuk. Megszórjuk az ételízesítővel, kevés sóval, borssal. fél liter vízzel felengedjük és lefedve lassú tűzön kb. 1 óra hosszat főzzük. Amikor a hús már puha, hozzáadjuk a zöldségeket, összekeverjük és kb. még 15 percig pároljuk. Hozzáadjuk a főtt tésztát és lazán összeforgatjuk, hogy jó forró legyen. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 368 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.