Elkészítés: Kezdés előtt a közepes méretű tepsit tegyük a hűtőbe!
1. 3 tojást, 2 csomag vaníliás cukrot, 4 evőkanál kristálycukrot jól elkeverünk, közben a 2 evőkanál zselatint 2 dl vízzel felforraljuk, és az egészet jól összekeverjük. Ha kihűlt, beleöntjük a tepsibe, és visszatesszük a hűtőbe, míg a következő réteget elkészítjük.
2. 3 tojást, 4 evőkanál kristálycukrot, 2 evőkanál kakaóport elkeverünk, közben 2 evőkanál zselatint 2 dl vízzel felforralunk, és az egészet jól elkeverjük. Ha kihűlt, ráöntjük az előző rétegre.
3. 2 tejfölt, 1 vaníliás cukrot, 4 evőkanál kristálycukrot elkeverünk, és közben 2 evőkanál zselatint 2 dl vízzel felforralunk, majd hozzákeverjük. Ha kihűlt, ráöntjük az előző rétegre.
Tetejére elkészítjük a gyümölcskocsonyát, és dermedésig visszatesszük a hűtőbe! 1 óra elteltével lehet hideg vizes késsel szeletelni ízlés szerint!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.