Elkészítés: A tésztát nem kell dagasztani. A liszthez hozzákeverjük az élesztőt, a sót, hozzáadjuk az olajat, majd a langyos vizet, összekeverjük. Az összeállított tésztát egy tálba tesszük, és konyharuhával letakarva hűtőbe tesszük este.
Reggel már süthetjük. A hűtőből kivéve kissé átgyúrjuk, és gömbölyűre formázzuk. Egy hőálló tálat sütőpapírral kibélelünk, és a tésztát beletesszük. Tetejét késsel 3 helyen kissé bevágjuk. Vízzel lespricceljük, és az edény tetejét ráhelyezzük.
240 fokra beállítjuk a sütőt, és az edény betoljuk a hideg sütőbe. Amikor a sütő elérte a kellő hőfokot, onnantól számítva még 60 percig sütjük. Az idő elteltével kivesszük, újból lespricceljük vízzel a tetejét, és még jó 10 percig sütjük. Sütőfüggő, ajánlatos ellenőrizni, hogy a közepe átsült-e...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.