Elkészítés:
1. réteg: 3 tojássárgáját, 6 evőkanál porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot összekeverünk, hozzáadjuk a 3 tojás fehérjét habbá verve. 1,5 dl vizet 2,5 evőkanál zselatinnal felforralunk, majd a krémhezkeverjük. Tepsibe öntjük és hűtőbe tesszük.
2. réteg: Ugyanúgy készül, mint az 1. réteg, de kakaót is teszünk bele. Az első réteg tetejére öntjük.
3. réteg: Ugyanúgy készül, mint az 1. réteg, de 2 pohár tejfölt is teszünk bele. Ezt is az előző réteg tetejére öntjük.
A tetejét gyümölcsdarabokkal díszítjük. 1 dl vizet 2,5 evőkanál zselatinnal felforralunk, hozzáadunk 1 dl szörpöt, majd a sütemény tetejére öntjük. Az egészet jól kihűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.