Először elkészítjük a tésztát. A tejet, a vizet, a cukrot, a sót, a vajat feltesszük egy lábosban forralni. Majd hozzáadjuk a lisztet és addig „égetjük” amíg a tészta elválik az edény falától és egynemű tészta lesz. Utána egyesével hozzáadjuk az egész tojásokat és alaposan eldolgozzuk a tésztában őket. Ha elkészült, akkor habzsákba töltjük, egy nagyobb lyukú csillagcsővel és sütőpapíros lemezre nyomjuk őket, kb. 10-12 cm hosszúságúra. A tésztát megspricceljük kevés vízzel és 180 fokos előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Elkészítjük az alapkrémeket. A pisztáciás és yuzus krém alapját egyben főzzük le. A tejet feltesszük melegíteni, közben a tojások sárgáját, a cukrot és a keményítőt kikeverjük. Mikor a tej meleg a felét ráöntjük a tojásos keverékre és folyamatosan keverjük. Utána visszaöntjük a maradék tejbe és besűrítjük. Amíg még meleg belekeverjük a vajat. Kettészedjük. Az egyik felébe belekeverjük a pisztácia pasztát és a durvára tört pisztácia nagy részét, a többit eltesszük a díszítésre. A krém másik felébe belekeverjük a Yuzu citrom levét és héját. Hagyjuk kihűlni őket.
Elkészítjük a málnazselét. A málnát feltesszük melegíteni a cukorral és a lime levével. Utána a pektint kikeverjük egy kevés vízzel és hozzáadjuk a felforralt málnavelőhöz. Kiöntjük és hűtőbe tesszük. Elkészítjük a karamellizát mogyorót. A cukrot feltesszük karamellizálni egy kevés vajjal a mogyorót durvára törjük és egy sütőpapírt jól kivajazunk. Ha a karamell kész, beleöntjük a mogyorót, átforgatjuk és a vajazott sütőpapírra öntjuk és hagyjuk dermedni. Ha kész apró darabokra, morzsákra törjük. Az elkészült tésztákat félbevágjuk, habzsák segítségével és csillagcsővel megtöltjük a pisztáciás krémmel majd egy másik zsákkal középre töltjük egy csíkban a málnazselét. A Tészták másik felét megtöltjük a yuzus krémmel, és megszórjuk a karamellizált mogyorós morzsával.
Elkészítjük az icingokat. A málnát átpréseljük, és az így kapott léhez folyamatosan hozzáadagoljuk az átszitált porcukort és jól kikeverjük. Az éclairok tetejét belemártjuk és ráhelyezzük a már betöltött pisztáciás fánkokra. Végül egy kevés durvára tört pisztáciával díszítjük őket. A másik Icinghoz a citromlevet elkeverjük a vízzel, a festékkel és ehhez is hozzáadagoljuk a porcukrot. Belemártjuk a tetőket és az éclairokra helyezzük. A durvára tört karamellizát mogyoróval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.