A vajat a vízzel és a sóval felforraljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, és alacsony lángon folyamatosan addig keverjük, amíg össze nem áll a tészta és már nem ragad az edény falához. Hagyjuk hűlni majd egyenként beleütjük a tojásokat, és habverővel simára kikeverjük.
A tésztát csillagcsöves nyomózsákba tesszük és sütőpapírral kibélelt tepsibe kb. 8- 10 cm hosszú rudacskákat húzunk belőle, és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. A sütőajtót egy fakanál nyelével kitámasztva, hagyjuk kihűlni a fánkocskákat.
A gesztenyemasszát áttörjük és 3-4 ek tejszínnel, a porcukorral és a rummal simára keverjük, a tejszínből kemény habot verünk, és a felét a összeforgatjuk a gesztenyével. A krémet csillagcsővel ellátott nyomózsákba tesszük, és betöltjük vele a félbe vágott fánkokat, majd a masszára nyomjuk a maradék tejszínhabot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.