Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A vajat felolvasztjuk, langyosra hűtjük. A csokoládét durvára vágjuk vagy reszeljük.
A fehérjéket a cukorral keményre verjük, hozzáadjuk a tojássárgákat. Jó kikeverjük, majd a többi hozzávalókat is folyamatosan hozzáadjuk, gyengéden összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük 180 fokon.
A mázhoz a csokoládékat az olajjal vízgőz felett olvasztjuk fel, külön a fehéret, külön a barnát.
A kihűlt süteményünket először a kakaós csokival vonjuk be. Ezután 2 cm-es távolságban a fehér csokiból hosszanti irányban csíkokat húzunk, majd egy fogpiszkálóval a fehéret és a kakaós csokit cifrázzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.