Elkészítés: A kacsacombokat, megtisztítom, lemosom, és bevagdosom a bőrét. Sózom, és meghintem mindkét oldalát a fűszerekkel: kurkuma, rozmaring, őrölt fahéj, végül az egész szegfűszeggel megtűzdelem.
Előveszek egy tepsit, és belehelyezem a kacsacombokat, a megmosott, kimagozott almákat negyedekbe vágom, és a combokra teszem. Megszórom szegfűborssal (ebből nem kell sok), az újhagymát is mellérakom, végül vörösbort (én meggybort használtam) öntök alá, és lefóliázom.
210 C fokra előmelegített sütőben 1 órát sütöm fólia alatt, majd leveszem a fóliát, a levének a nagy részét leszívom, és pirosra sütöm, ha szükséges, a végén a leszívott pecsenyelével locsolom.
A körethez a krumplit egészben héjában megfőzöm, majd lehúzom a héját, és kevés forró olajban megkapatom minden oldalát, végül megsózom.
A párolt káposztához a káposztát megmosom, 4 felé vágom, és késsel vékonyan felszeletelem. Megsózom és egy kicsit állni hagyom. Egy nagy lábosban kevés olajon egy kis cukrot felolvasztok, majd mehet bele a római kömény, végül a káposzta, vörösbort öntök alá, majd lefedem. Néha megkeverem, és addig párolom fedő alatt, amíg megpuhul a káposzta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.