Elkészítés: Vajon dinszteljük meg az apróra vágott vöröshagymát. Ha langyosra hűlt, keverjük hozzá a májpástétomot meg a finomra vágott petrezselymet, majd ízesítsük a fűszerekkel. Éles késsel készítsünk zsebet a kacsamellekbe, töltsük bele a tölteléket, és zárjuk össze fogvájóval. Pirítsuk meg zsiradék nélkül a húst (elõször a bőrös felét), szedjünk ki valamennyit a kisült zsírból, öntsünk alá helyette brandyt. Sózzuk, borsozzuk, pároljuk 25 percig.
A körethez az apró burgonyát vágjunk hosszúkásra, pirítsuk meg kevés olajban, 1 gerezd fokhagymát hozzáadva. Ízesítsük sóval, borssal, és fedő alatt pároljuk 15 percig, majd apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.