Elkészítés: A combokat sózom, borsozom, bekenem a joghurttal, megszórom a curryvel, a korianderrel, a reszelt gyömbérrel és fokhagymával, s beteszem a hűtőbe 24 órára.
A paprikákat és a répát csíkokra vágom, a paradicsomot és a vöröshagymát negyedelem.
A rizst felteszem főni. Sózom, keverek hozzá aprított koriandert és kurkumát.
A zöldségeket olajban megdinsztelem, fűszerezem.
A csirkecombokat kevés olajon pirosra, ropogósra sütöm 180 c fokon hőlégkeverésen 55 perc alatt, félidőben megfordítva. A csirkemájakat lisztbe forgatom, s a vége felé teszem a serpenyőbe.
A csirkecombot a májjal, a kurkumás rizzsel és a zöldségekkel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.