Elkészítés: A karajt jól bedörzsöljük a borsos sóval, és 20 percig állni hagyjuk.
Egy éles késsel 1,5 centiméterenként 2 cm mélyen bevagdossuk. A mélyedéseket mustárral bekenjük. Az almákat kettévágjuk, kimagozzuk, és kb. 1,5 cm-es szeleteket vágunk, melyeket héjával felfelé a mélyedésekbe rakunk. A tetejére kenjük a lekvárt.
Egy tepsit szalonnával kibélelünk, rátesszük a hús, 1,5 dl vizet öntünk alá, és a fokhagymákat mellédobjuk.
Fóliával lefedjük, és 50 percig sütjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.