Előkészítés: A narancsot alaposan megmossuk, kettévágjuk, felét felszeleteljük, a másik felének a levét kinyomjuk.
Elkészítés: A napraforgómagot zsiradék nélkül megpirítjuk, tányérra borítjuk. A majonézt összekeverjük a narancslével, a napraforgómaggal, és hidegre tesszük. A salátát levelire szedjük, megmossuk, lecsepegtetjük. A dinnye húsát vékonyan felszeleteljük. Megkenünk majonézzel 4 szelet szendvicskenyeret, ráfektetjük a salátát, a marhanyelvet és a dinnyeszeleteket. Ráöntünk egy evőkanálnyi majonézt, erre tesszük a narancsszeletet és beborítjuk egy másik szendvicskenyérrel.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 590 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.