Előkészítés: A narancsot alaposan megmossuk, kettévágjuk, felét felszeleteljük, a másik felének a levét kinyomjuk.
Elkészítés: A napraforgómagot zsiradék nélkül megpirítjuk, tányérra borítjuk. A majonézt összekeverjük a narancslével, a napraforgómaggal, és hidegre tesszük. A salátát levelire szedjük, megmossuk, lecsepegtetjük. A dinnye húsát vékonyan felszeleteljük. Megkenünk majonézzel 4 szelet szendvicskenyeret, ráfektetjük a salátát, a marhanyelvet és a dinnyeszeleteket. Ráöntünk egy evőkanálnyi majonézt, erre tesszük a narancsszeletet és beborítjuk egy másik szendvicskenyérrel.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 590 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.