Elkészítés: A sózott, borsozott combokat forró vaj és olívaolaj keverékén hirtelen megpirítjuk, tűzálló tálba helyezzük. A visszamaradt zsiradékon a felkarikázott pórét a fokhagymával megfuttatjuk, hozzáadjuk a felaprított fűszernövényeket (lehet szárított is), és a paradicsomlével felforraljuk. A kész mártást a húsokra locsoljuk, majd alufólia alatt puhára pároljuk (kb. 40 perc). Ha a hús megpuhult, tetejére reszelt sajtot szórunk, és hagyjuk rápirulni. Burgonyapürét ajánlok hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.