A csirkemellfilét kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk és nyolc hurkapálcára felhúzzuk. Besózzuk és serpenyőben, kevés megforrósított vajon, gyakran forgatva megsütjük. A nyársakat kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékot megszórjuk a liszttel, rózsaszínűre pirítjuk. Felöntjük a levessel és összeforraljuk. Fehérborral, szójamártással, gyömbérrel, borssal ízesítjük és beletesszük a csirkenyársakat. Fedő alatt 5 percig pároljuk. A csirkenyársakat a mártással leöntve tálaljuk. Párolt rizzsel körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.