Elkészítés: Az epret megpucoljuk, megmossuk, negyedeljük, és megszórjuk 2 teáskanálnyi cukorral, majd 2 órát állni hagyjuk. Az állási idő leteltével meglocsoljuk a tejjel, összeturmixoljuk, és hideg helyre tesszük.
Kis lángon vizet melegítünk, hozzáadjuk a rizst, a kondenzált tejet, a citromhéjat és a fahéj rudat, és egy csipet sót. Puhára főzzük a rizst, majd levesszük a lábost a tűzhelyről, és hagyjuk kihűlni.
Közben a tejszínt is, és a tojásfehérjét is keményre felverjük. A felvert tejszínt, a tojásfehérjét és 2 kávéskanál cukrot óvatosan hozzáadjuk a főtt rizshez, és összekeverjük őket. A masszát pudingformába öntjük, és két órára berakjuk a hűtőszekrény mélyhűtő részébe. Tálalás előtt a rizspudingot kiöntjük a formából, és az eperszósszal leöntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.