Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 160 fokra. A lisztet elkeverjük a sóval és a sütőporral, félretesszük. A csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk a vajjal, és sima masszává keverjük.
Lehúzzuk a tűzről, majd egyenként belekeverjük a felvert tojásokat. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliát és a Jägermeistert, és addig keverjük, amíg teljesen homogén lesz. Belekeverjük a lisztes keveréket és a durvára vágott diót.
Egy 32x22x5 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a tésztát, és 160 fokon 30-35 percig sütjük. Miután teljesen kihűlt, kockákra vágjuk.
Az öntethez egy tálban összekeverjük a tejszínt és a cukorszirupot, közepes lángon összeforraljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott csokoládét, a Jägermeistert, és simára keverjük. Tálaláskor a brownie kockákra csorgatjuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.