Elkészítés: A tásztához a margarint, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojás sárgáját kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elvegyített lisztet. A tojások fehérjét habosra verjük (ajánlott egy csipet sót beletenni), majd a masszába forgatjuk. Kikent, lisztezett kerek sütőformában kb. 30 percig sütjük.
A krémhez elkészítjük a kétféle pudingot. A margarint a cukorral habosra keverjük, megfelezzük, egyik felét a kihűlt csoikpudinghoz, a másikat a kihűlt vaníliás pudinghoz keverjük.
A tésztát kettévágjuk, felét csokis, másik felét vaníliás krémmel töltjük meg. A tortát bevonjuk úgy, hogy hullámvonal felezze a két színű krémet. A két félre az ellenkező színű podingból pöttyöt rajzolunk (én pogácsaszaggatóba töltöttem).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.