Előkészítés: A citromot alaposan megmossuk, megtörölgetjük, héját lereszeljük, a levét kinyomjuk, átszűrjük, 1 evőkanálnyit félreteszünk a díszítéshez. A szőlőféléket megmossuk, leszemezzük, a szemeket kettévágjuk, 1/3 részüket félretesszük a díszítéshez. 2 őszibarackot meghámozunk, kimagozunk, apró kockákra vágjuk, 1 evőkanál citromlével meglocsoljuk, lecsepegtetjük.
Elkészítés: A piskótatortát 3 lapra vágjuk (kettőt majd egyéb célra elhasználunk), a legalsót egy méretével azonos vagy nagyobb, kapcsos tortaformába tesszük. A baracklekvárban elkeverjük a pálinkát, megkenjük vele a piskótalapot. A joghurtot, a porcukrot, a maradék citromlét és a reszelt citromhéjat összekeverjük. A csomagoláson olvasható javaslat szerint belekeverjük a zselatint, és az egészet betesszük a hűtőszekrénybe. Amikor a joghurtkrém „kötni” kezd, kemény habbá verjük a tejszínt a vaníliás cukorral, és kanalanként, kíméletesen beledolgozzuk a krémbe. A felét a piskótalap tetejére simítjuk, megszórjuk a szőlővel és az őszibarackkal, rásimítjuk a maradék krémet. Fóliával letakarjuk, és 6 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt egy órával meghámozzuk és vékony gerezdekre vágjuk a maradék 2 őszibarackot, meglocsoljuk a félretett 1 evőkanál citromlével, és a félretett szőlővel együtt, körkörösen-csinosan a torta tetejére rendezzük. A tasakon olvasható előírás szerint elkészítjük a tortazselét, bevonjuk vele a gyümölcsöket, és további fél órára hidegre tesszük a tortát. Lehúzzuk róla a tortakarikát, és a fém tortalappal együtt tálra csúsztatjuk. Külön tálkában, habszifonban tejszínhabot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.